Индивидуален като самите Вас.

Индивидуален дизайн.

Интериорът на T-Roc Design Ви дава богати възможности да изразите своя вкус. Изберете сами в какъв цвят предпочитате да бъде решен дизайнерския панел на арматурното табло. Същия избран от Вас цвят ще откриете и в областта на страничните декори, както и при лайстните на средната конзола. Тапицериите от текстил "Tracks 4" също са изцяло съобразени с избраната от Вас цветова комбинация. Най-хубавото от всичко: изискан и дискретен или ярък и експресивен характер - изборът е изцяло Ваш и зависи само и единствено от това, какво Ви подхожда най-добре.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип