T-Roc ще го прави вместо Вас.

Избегнете ненужния стрес.

Монотонни отсечки, стеснявания на пътното платно, тесни пътища - шофирането на автомобил изобилства от предизвикателства към концентрацията Ви. За щастие T-Roc е серийно оборудван със система за спазване на лентата на движение "Lane Assist". Този асистент помага¹ за предотвратяването на инциденти поради намалена концентрация от страна на водача. "Lane Assist" предизвиква коригиращи намеси в кормилното управление, в случай че системата регистрира неволно напускане на очертанията на лентата на движение.

Пътувайте със значително по-малко стрес благодарение предлаганото като опция активно регулиране на дистанцията ACC (серийно от линия Design нагоре). Системата разпознава другите автомобили пред Вас и поддържа дистанцията¹ - при скорост на движение до 210 км/ч.

Асистентът за движение в задръстване² опционално се предлага в комбинация с трансмисията DSG и прави придвижването в мудния трафик по-малко натоварващо. В диапазона от 0 до 60 км/ч T-Roc сам поддържа дистанцията спрямо движещите се отпред автомобили с помощта на автоматично задействане на газта и спирачката¹. Освен това автомобилът автоматично бива поддържан в рамките на лентата на движение. 

С помощта на "Emergency Assist"² Вие получавате на борда на автомобила си система, която позволява частично автономно управление¹ в случай на възникване на здравословен проблем у водача. Системата се активира автоматично, в случай че водачът спре да задейства волана, газта и спирачките. Когато системата разпознае такива признаци, "Emergency Assist" първоначално реагира с предупреждения и забавяне на скоростта, а при нужда спира T-Roc до състояние на пълен покой.

В рамките на ограниченията на системата.

Налично на по-късен етап.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип