В кокпита всичко е под Ваш контрол.

Кокпит.

Още при първия си досег с кокпита Вие бързо ще се почувствате напълно в свои води, благодарение на съобразените с потребностите на водача контролни прибори и функционални елементи. По желание на Ваше разположение на мястото на класическите кръгли уреди идва познатият дигитален прибор Active Info Display. На този екран с голяма разделителна способност може да се изобразява повече информация, отколкото на конвенционалните уреди. Например различни информационни профили дават детайлни данни за шофирането и графично представяне на работата на асистиращите системи. В комбинация с навигационна система имате възможността да виждате нейните карти в голям мащаб точно пред очите си - комфортно решение, което бързо ще оцените.

В кокпита на линия "Sport" и линия "Design" Ви очаква мултифункцонален волан, тапициран с приятна на допир кожа. От него може да управлявате множество функции, включително инфотейнмънт системата, без да отнемате ръцете си от волана. Това е предимство, което може да получите като опция и при базовата версия на T-Roc. Ако сте спрели избора си на T-Roc в комбинация със задвижване 4MOTION, Вие получавате предимствата и на системата 4MOTION Active Control. Чрез нея може да избирате между различни профили на шофиране - от "Snow" до "Sport".

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип