Още при първия си досег с кокпита вие бързо ще се почувствате напълно в свои води, благодарение на  ориентираните около водача контролни прибори и функционални елементи. По желание на ваше разположение на мястото на класическите кръгли уреди идва познатият дигитален прибор Active Info Display. На този екран с голяма разделителна способност може да се изобразява повече информация, отколкото на конвенционалните уреди. Например различни информационни профили дават детайлни данни за шофирането и графично представяне на работата на асистиращите системи. В комбинация с навигационна система имате възможността да виждате нейните карти в голям мащаб точно пред очите си - комфортно решение, което бързо ще оцените по достойнство.

В кокпита на линия Sport серийно ви очаква мултифункционален волан, тапициран с приятна на допир кожа. От него може да управлявате множество функции, включително инфотейнмънт системата, без да отнемате ръцете си от волана. Това е предимство, което може да получите като опция и при другите варианти на T-Roc. Ако сте спрели избора си на T-Roc в комбинация със задвижване 4MOTION, вие получавате предимствата и на системата 4MOTION Active Control. Чрез нея може да избирате между различни профили на шофиране - от "Snow" до "Sport".

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

T-Roc. Със самочувствие по рождение.