В T-Roc моментално ще усетите високото качество на материалите и внимателно подбраното оборудване. Линия на оборудване Design разполага серийно с комфортни седалки отпред. При Sport Line водачът и спътникът му разполагат с комфортни спортни седалки с особено добре изразена странична опора за тялото. В техните облегалки са интегрирани лумбални опори, които могат да се настройват така, че максимално да облекчават натоварването в областта на гърба.

Изборът от тапицерии ви дава възможност да изразите своята индивидуалност. Предлаганият като опция кожен салон "Vienna" изглежда особено благородно и създава атмосфера като в изискана ложа.

Друг ярък детайл - при това в буквалния смисъл на израза, е панорамният люк на покрива. Той носи повече светлина в интериора; благодарение на него усещането за простор се подобрява още повече. Покривът се състои от две стъклени части, предната от които може да се открехва или отваря с плъзгане. При силно слънце люкът може да бъде напълно скрит чрез сенник само с натискането на един бутон.

 

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

T-Roc. Със самочувствие по рождение.