Направете живота си по-удобен.

Комфорт.

В T-Roc моментално ще усетите високото качество на материалите и внимателно подбраното оборудване. Линия на оборудване Design разполага серийно с комфортни седалки отпред. При линия на оборудване Sport водачът и спътникът му разполагат с комфортни спортни седалки с особено добре изразена странична опора за тялото. Към облегалки може по желание да изберете интегрирани лумбални опори, които могат да се настройват така, че максимално да облекчават натоварването в областта на гърба. 

Изборът от тапицерии Ви дава възможност да изразите своята индивидуалност. Предлаганият като опция кожен салон "Vienna" изглежда особено изискано и създава атмосфера като в изискана ложа.

Друг ярък детайл - при това в буквалния смисъл на думата, е панорамният плъзгащ се покрив. Той носи повече светлина в интериора; благодарение на него усещането за простор се подобрява още повече. Покривът се състои от две големи стъклени части, предната от които може да се повдига и плъзга. При силно слънце стъкленият покрив може да бъде напълно скрит чрез сенник само с натискането на един бутон.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип