Понякога паркирането може да се превърне в истинско изпитание за търпението ви. Затова е чудесно, че новият T-Roc предлага като опция асистент за паркиране, който започва да ви помага още при намирането на паркомясто.

С новия T-Roc паркирането се превръща в детска игра. Предлаганият като опция асистент при паркиране значително облекчава паркирането в трудно достъпни пространства.Това става възможно благодарение на сензорите, интегрирани в предната и задната броня. В рамките на възможностите на системата вие бивате предупреждавани своевременно за наличието на препятствия с помощта на акустични сигнали и графични изображения.

Допълнителна функция на асистента при паркиране е спирачната функция при маневриране. При шофиране на заден ход със скорост до 10 км/ч системата е в състояние автоматично да спре автомобила при наличие на опасност и така да предотврати инцидент или да намали последствията му. С помощта на натискането на бутон може да активирате тази функция и когато карате напред. При наличие на препятствие пред автомобила системата отново може да спре автоматично, в случай, че не реагирате своевременно на предупрежденията.

Предлаганият опционално "Park Assist" от своя страна може да ви помогне още при търсенето на място за паркиране. По време на движение той сканира двете страни на улицата и ви посочва идеалното за вас място за паркиране. "Park Assist" поема автоматично управление при напречно и надлъжно паркиране и в рамките на възможностите на системата автоматично вкарва автомобила дори в тесни паркоместа, както и е в състояние отново да го отпаркира. За вас остава единствено да боравите с газта, спирачката и съединителя.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

T-Roc. Със самочувствие по рождение.