Покорете всеки път. И всяко паркомясто.

Park Assist и помощ при паркиране.

В новия T-Roc паркирането се превръща в детска игра. Предлаганият като опция асистент при паркиране значително облекчава паркирането в трудно достъпни пространства (серийно от линия Design нагоре). Това става възможно благодарение на сензорите, интегрирани в предната и задната броня. В рамките на възможностите на системата Вие своевременно получавате предупреждение за наличието на препятствия с помощта на акустични сигнали и графично изображения на дисплея на инфотейнмънт системата.

Допълнителна функция на асистента при паркиране е включената спирачна функция при маневриране. При шофиране на заден ход със скорост до 10 км/ч системата е в състояние автоматично да спре автомобила при наличие на опасност и така да предотврати инцидент или да намали последствията му. С помощта на натискането на бутон може да активирате тази функция и когато шофирате напред. При наличие на препятствие пред автомобила системата отново може да спре автоматично, в случай, че не реагирате своевременно на звуковите предупреждения на помощника при паркиране.

Предлаганият опционално "Park Assist" от своя страна може да Ви помогне още при търсенето на място за паркиране. По време на движение той сканира двете страни на улицата и Ви посочва идеалното за Вас място за паркиране "Park Assist" поема автоматично управление при напречно и надлъжно паркиране и в рамките на възможностите на системата автоматично вкарва автомобила дори в тесни паркоместа, като и е в състояние отново да го извади от там. За Вас остава единствено да задействате газта, спирачката и съединителя.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип