Защото обичате енергията да се използва ефективно.

Performance.

Търсите удоволствие от шофирането, но не на всяка цена? Бензиновите TSI двигатели в новия T-Roc впечатляват с мощност и ефективност. Те разполагат с висок въртящ момент още при ниските обороти. Икономичните TDI двигатели имат принудително пълнене с турбокомпресор и директно впръскване на горивото в цилиндрите по технологията Common-Rail. Те работят изключително тихо и благодарение на солидния си въртящ момент са особено подходящи за динамично шофиране.

T-Roc се предлага с TSI¹ и TDI агрегати в комбинация със система за задвижване на четирите колела 4MOTION, както и TSI двигатели с активен мениджмънт на цилиндрите¹, който подобрява ефективността на двигателя чрез временно изключване на двата вътрешно разположени цилиндри в режим на непълно натоварване. При това Вие продължавате да шофирате по обичайния начин и може да следите за моментния режим на работа на двигателя по показанията на мултифункционалния дисплей.

Налично на по-късен етап.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип