Търсите удоволствие от шофирането, но не на всяка цена? Бензиновите TSI-двигатели в новия T-Roc впечатляват с мощност и ефективност. Те разполагат с висок въртящ момент още при ниските обороти. Икономичните дизелови TDI-двигатели имат принудително пълнене с турбокомпресор и директно впръскване на горивото в цилиндрите по технологията Common-Rail. Те работят изключително тихо и благодарение на солидния си въртящ момент са особено подходящи за динамично шофиране.
T-Roc се предлага с TSI- и TDI-агрегати в комбинация със система за задвижване на четирите колела 4MOTION, а TSI-двигателите имат и активен мениджмънт на цилиндрите. Последният подобрява ефективността на двигателя чрез временно изключване на половината цилиндри в режим на непълно натоварване. При това вие продължавате да шофирате по обичайния начин и може да следите за моментния режим на работа на двигателя по показанията на мултифункционалния дисплей.

Затвори

Новият T-Roc

Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам