Защото обичате енергията да се използва ефективно.

Performance.

Търсите удоволствие от шофирането, но не на всяка цена? Бензиновите TSI двигатели в новия T-Roc впечатляват с мощност и ефективност. Те разполагат с висок въртящ момент още при ниските обороти. Икономичните TDI двигатели имат принудително пълнене с турбокомпресор и директно впръскване на горивото в цилиндрите по технологията Common-Rail. Те работят изключително тихо и благодарение на солидния си въртящ момент са особено подходящи за динамично шофиране.

T-Roc се предлага с TSI¹ и TDI агрегати в комбинация със система за задвижване на четирите колела 4MOTION, както и TSI двигатели с активен мениджмънт на цилиндрите¹, който подобрява ефективността на двигателя чрез временно изключване на двата вътрешно разположени цилиндри в режим на непълно натоварване. При това Вие продължавате да шофирате по обичайния начин и може да следите за моментния режим на работа на двигателя по показанията на мултифункционалния дисплей.

Налично на по-късен етап.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team