Търсите удоволствие от шофирането, но не на всяка цена? Бензиновите TSI-двигатели в новия T-Roc впечатляват с мощност и ефективност. Те разполагат с висок въртящ момент още при ниските обороти. Икономичните дизелови TDI-двигатели имат принудително пълнене с турбокомпресор и директно впръскване на горивото в цилиндрите по технологията Common-Rail. Те работят изключително тихо и благодарение на солидния си въртящ момент са особено подходящи за динамично шофиране.
T-Roc се предлага с TSI- и TDI-агрегати в комбинация със система за задвижване на четирите колела 4MOTION, а TSI-двигателите имат и активен мениджмънт на цилиндрите. Последният подобрява ефективността на двигателя чрез временно изключване на половината цилиндри в режим на непълно натоварване. При това вие продължавате да шофирате по обичайния начин и може да следите за моментния режим на работа на двигателя по показанията на мултифункционалния дисплей.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

T-Roc. Със самочувствие по рождение.