Разположете се над нещата.

Пространство.

T-Roc е компактен по външни размери, но по-високата позиция на седене и приятното пространство за краката предават усещането, че седите в много по-голям автомобил. Обемът на багажното отделение достига до 445 литра. Ако това не е достатъчно, може асиметрично да сгънете задните облегалки или може да ползвате възможността за транспорт на дълги предмети. Практично: равната повърхност на товарене и регулиращия се по височина под на багажното отделение. Благодарение на него може удобно да приберете и тежки предмети.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип