Разположете се над нещата.

Пространство.

T-Roc е компактен по външни размери, но по-високата позиция на седене и приятното пространство за краката предават усещането, че седите в много по-голям автомобил. Обемът на багажното отделение достига до 445 литра. Ако това не е достатъчно, може асиметрично да сгънете задните облегалки или може да ползвате възможността за транспорт на дълги предмети. Практично: равната повърхност на товарене и регулиращия се по височина под на багажното отделение. Благодарение на него може удобно да приберете и тежки предмети.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team