Така Вашият T-Roc помага при смяна на лентата и излизане от паркомясто.

Сензор „Blind Spot“ с асистент за излизане от паркомясто.

Когато към Вас отзад се доближава автомобил, който не се вижда в страничните огледала, тогава той се намира в опасната мъртва точка. Затова при смяна на лентата доброто старо поглеждане през рамо винаги е препоръчително, но сега в допълнение вече има "Blind Spot" сензора². От скорост 15 км/ч той може да Ви предупреди¹, като включи LED индикация на страничното огледало на Вашия T-Roc. Ако въпреки това включите мигача, светлината започва да примигва по-ярко и по-бързо, като по този начин насочва вниманието към автомобила в мъртвата точка. В комбинация със серийния асистент за спазване на лента за движение "Lane Assist" сензорът "Blind Spot" може дори да предупреди¹ за смяна на пътната лента чрез коригираща намеса в управлението.

Асистентът за излизане от паркомясто² Ви¹ подпомага при излизане назад от паркомясто. Чрез сензори в задната броня се наблюдава за преминаващо движение отзад на автомобила. Ако странично се приближава друг автомобил, велосипедист или пешеходец, звуков сигнал и индикация на дисплея на инфотейнмънт системата Ви предупреждава. Не реагирате ли своевременно, чрез намеса в спирачките системата може да намали или в идеалния случай дори да предотврати възможни последствия от произшествие.

В рамките на ограниченията на системата.

Налично на по-късен етап.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип