Изживейте една особено спортна връзка между път и автомобил.

Шаси.

Предлаганото като опция спортно окачване предоставя още повече удоволствие от шофирането и превъзходна управляемост. То се отличава с подчертано стегната настройка на пружините, амортисьорите и напречните стабилизатори. По този начин може оптимално да оползотворите мощността и въпреки това да запазите контрола.

Предлаганото като опция прогресивното управление¹ позволява постигането на по-добър контрол при спортно шофиране и едновременно с това носи повече комфорт във всекидневието. Така например, прогресивното предавателно отношение намалява необходимата сила за въртене на волана, като същевременно се постига по-директно поведение по участъци със завои.

Налично на по-късен етап.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип