Искате повече басове?

Звукова система beats

Слушането на музика без добри басове не Ви носи истинска радост? За линии Design Sport опционално се предлага едно особено специално звуково изживяване: Озвучителната система "beats", която е разработена от специалистите на компанията BeatsAudio. С по два високоговорителя за високите и ниските тонове, както и с два широкоспектърни високоговорителя, тя Ви гарантира, че любимите Ви мелодии ще звучат като в истинско звукозаписно студио: идеално настроени и кристално чисти. За супер дълбоките басове се грижи допълнителен Subwoofer, който възпроизвежда тонове, които са в състояние да достигнат до дълбините на тялото Ви. Всички високоговорители се захранват от 8-каналния усилвател с мощност 300 вата, който е достатъчно мощен, за да разтърси Вас и Вашите спътници.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип