Харесвате да се показвате така.

Светлини.

Нещата се възприемат така, както изглеждат. Това важи преди всичко за светлинния дизайн на T-Roc. Той е оборудван серийно с LED дневни светлини, които изпъкват на предната броня. В съчетание със серийните халогенни фарове се получава компактен дизайн. Ако изберете опционалните LED фарове (серийно за T-Roc Sport), тяхната кръгла оптика ще привлече погледите към Вас. Тъй като функцията на мигачите е интегрирана в дневните светлини, те се превръщат с особена атракция, когато завивате или сменяте лентата. По този начин LED дневните светлини образуват един от отличителните дизайнерски елементи на T-Roc.

Задницата също притежава забележителна светлинна графика благодарение на задните светлини с LED технология. При T-Roc Sport задните светлини са тъмночервени.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип