Експресивен дизайн за всеки ден.

T-Roc Design.

T-Roc Design Ви дава богати възможности за индивидуализиране на дизайна. Така например 17-цоловите алуминиеви джанти с блестящо покритие могат да бъдат поръчани в други цветове. Наред с това с възможността за избор между различни двуцветни изпълнения² на каросерията Вие получавате допълнителни опции за персонализация. Дизайнерски акценти от хром подчертават стилната външност на Вашия T-Roc Design. Този блестящ материал може да бъде открит например в напречния елемент на радиаторната решетка или в трапецовидните бленди на задните колони. Дифузьорите отпред и отзад са решени в сребристо. 

При качването в автомобила ви посреща амбиентно осветление² в бяло: илюминирани декоративни лайстни, лампи за четене отпред и отзад, както и дискретно осветяване на пространството за краката създават уютна атмосфера. При т.нар. Dash Pad -дизайнерския панел на арматурното табло - Вие имате избор между четири различни цвята² и по този начин може да напаснете интериора към вкуса си.

Заемете мястото си на удобните, по желание предлагани с един от двата варианта на кожения салон "Vienna" седалки. От тази удобна позиция може лесно и удобно да провеждате разговори с помощта на функцията за свързване на телефон.

Носите любимата си музика на USB-стик? Благодарение на USB порта тя лесно може да бъде възпроизведена от озвучителната уредба на T-Roc Design . Така гарантирано скоро няма да Ви доскучае на борда.

Специално при по-дълги пътувания функцията за разпознаване на признаци на умора може да се окаже много полезна: веднага щом засече отклонение от обичайните за водача реакции¹ зад волана, системата подава визуални и акустични сигнали за необходимост от почивка.

Добре дошли на борда: очаква Ви едно необикновено изживяване от пътуването.

В рамките на ограниченията на системата.

Опционално допълнително оборудване срещу заплащане.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип