Намирате се в добри ръце.

Услуга за спешно повикване.

В случай на опасност винаги важи правилото : Запазете спокойствие!. Предлаганата като опция функция за повикване на спешна помощ ¹от Volkswagen (серийно при линия Sport) може да бъде активирана с натискането на бутон. Системата осъществява гласова връзка с центъра за спешни обаждания на Volkswagen, от където получавате своевременно съдействие за свързване със съответните компетентни органи на мястото, където се намирате в момента. С помощта на SOS-бутона Вие може максимално бързо да извикате помощ и за други участници в движението.

В случай на инцидент спешното обаждане става автоматично. Това се случва, когато се активира някоя от въздушните възглавници. С помощта на спешното обаждане се осъществява автоматично свързване със служител от центъра за спешни обаждания на Volkswagen. Едновременно с това към централата се изпращат автоматично важни данни за инцидента, като например моментното местоположение на автомобила, за да се осигури бързо медицинско обслужване. Централата за спешни обаждания на Volkswagen поддържа 10 европейски езика² и е на разположение в 22 европейски държави³ .

За използването на Car-Net Security & Service се сключва онлайн отделен договор с Volkswagen AG. За да може да използва функциите през целия заявен период, клиентът разполага с 90 дни след предаване на автомобила, за да го регистрира на www.volkswagen.com/Car-Net. Услугата за спешно повикване е вече активирана след доставката без регистрация. Наличието на услугите Car-Net може да е различно в различните страни. Тези услуги се предлагат за срока на договора и тяхното съдържание може да претърпи промени по време на този срок. За използването на безплатното приложение Car-Net е нужен смартфон с операционна система iOS или Android и SIM карта с опция за данни, с настоящ или отделно сключен договор за мобилни услуги между Вас и Вашия мобилен оператор. Чрез изпращането или получаването на пакети с данни в интернет, в зависимост от Вашия мобилен план, и най-вече в чужбина, могат да възникнат допълнителни разходи (напр. такси за роуминг). Повече информация за Car-Net Security & Service ще получите на www.volkswagen.com/Car-Net и от Вашия Volkswagen партньор, а информация за условията на Вашия мобилен план – от Вашия мобилен оператор.

немски, английски, френски, италиански, холандски, полски, португалски, шведски, испански, чешки

Белгия, България, Германия, Финландия, Франция, Гърция, Великобритания, Ирландия, Италия, Литва, Люксембург, Малта, Холандия, Норвегия, Австрия, Полша, Португалия, Румъния, Швеция, Швейцария, Испания, Чехия, Унгария

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип