Новият Beetle Часът настъпи.

Своенравен, но не нахален.

Новият Beetle е останал верен на своята линия, но сега е по-отличителен и спортен от всякога. Един истински образ, който с удоволствие напасва многобройните си възможности за индивидуализиране с хората зад волана. Покажете и вие характер  - с новия Beetle.

Внимание: забележителни извивки.

Със своята значително по-спортна предна част новият Beetle показва още повече увереност - и доказва, че идеалната линия не винаги е права. Той гарантира, че тези извивки не се подминават толкова лесно.

Галерия

Изживейте акцентите на новия Beetle от различни перспективи.

Изживейте акцентите на новия Beetle от различни перспективи.

Инфотейнмънт

Радио и навигация

Хубаво е, когато можете сами да изберете спътника си.

Вие решавате какво ще се слуша във вашия Volkswagen. Beetle е оборудван серийно с радиосистема "Composition Colour" с осем високоговорителя, която се управлява лесно и има много възможности за свързване. В допълнителното оборудване се предлагат радиосистема "Composition Media" и навигационна система "Discover Media", които ще отговорят на всичките ви мултимедийни желания.

Музикална система Fender®

Рокендрол при всяко пътуване.

Звукът на специалистите в производството на китари и усилватели Fender® е световно известен. По желание можете да му се наслаждавате и във вашия Volkswagen. Високото качество на музикалната система се подсказва още от визията й: благодарение на хромираните детайли и решетки на високоговорителите и впечатляващите емблеми на вратите и Bassbox-а.

App-Connect

Вашият Volkswagen се превръща в смартфон на колела.

Вашият смартфон ви облекчава в множество ситуации в ежедневието. С опционалния App-Connect¹, той може да ви е полезен и по време на пътуване. За да не отклонявате вниманието си, можете удобно да управлявате съвместимите приложения чрез тъчскрийна на Инфотейнмънт системата.

Car-Net "Guide & Inform"

За да не пътувате повече без Интернет.

Интернет може да е полезен в много сфери от живота - също и в автомобила. Можете например да откриете интересни за вас места чрез "Онлайн POI търсене". Опционалната онлайн-услуга "Car-Net Guide & Inform" ви предлага дори повече.

Гласов контрол

Вашата Инфотейнмънт система разбира какво искате.

Опционалните Инфотейнмънт-системи "Composition Media" и "Discover Media" във вашия нов Beetle могат да бъдат управлявани и опционално с гласови команди.

 

Асистиращи системи

Сензор за мъртвата зона с асистент за излизане от паркомясто

Така автомобилът ви помага при смяна на лентата и излизане от паркомясто.

По време на шофиране опционалният сензор за мъртвата зона ви предупреждава (в рамките на възможностите на системата) за автомобили в мъртвия ъгъл на зрителното поле. А асистентът при излизане от паркомясто следи страничните зони около автомобила при изтегляне на заден ход.

Електронна стабилизираща програма

За да не се допусне поднасяне.

Особено полезна на мокра или заледена настилка: серийната система за електронен контрол на стабилността. Тя може да предотврати поднасянето на автомобила в тежки ситуации на пътя.

Камера при движение на заден ход "Rear View"

Защото нямате очи на гърба.

Опционалната камера при движение на заден ход "Rear View" ви позволява да разпознаете препятствията зад автомобила. Интегрираната в задната част на автомобила камера предава изображението върху дисплея на Инфотейнмънт системата. По този начин маневрирането се облекчава значително и препятствията се разпознават по-добре.

Парк-пилот

При паркиране ви помага вашият слух.

Тясно паркомясто? И няма кой да ви навигира? С опционалния Парк-пилот при паркиране ще бъдете подпомагани от вашия Beetle. Това може би не е много очарователно, но е надеждно.

Bi-Xenon фарове с LED-дневни светлини

Те изглеждат добре. А вие виждате по-добре.

Кръглите фарове са характерни за чаровното лице на "костенурката". По желание можете да оборудвате своя Beetle и с Bi-Xenon светлини. Те комбинират къси и дълги светлини с характерни LED дневни светлини в перфектна функционалност.

Ефективност

Двигатели

Висока производителност при нисък разход на гориво.

Обичате да пътувате много и това ви доставя удоволствие, но бихте желали по-нисък разход на гориво? Нашите TDI дизелови двигатели и TSI бензинови двигатели са с оптимизирана ефективност и отговарят на изискванията на нормата за вредни емисии Eвро 6.

BlueMotion Technology

Когато ниският разход на гориво е от най-голямо значение.

Когато изберете Volkswagen с BlueMotion Technology, вие ще получите автомобил, който постига по-нисък разход на гориво чрез интелигентното взаимодействие на различни оптимизиращи мерки. Затова ще се радвате, че новият Beetle серийно е оборудван с BlueMotion Technology.

Допълнителни уреди

За въодушевление като при моторните спортове.

Три кръгли уреда. Разположени по средата. И скоро няма да можете без тях: с опционалните допълнителни уреди арматурното табло на новия Beetle се превръща в спортен кокпит. Увеличете до максимум удоволствието от шофирането!

Автоматична трансмисия с два съединителя DSG

Превключвайте по-бързо. И по-икономично.

Автоматичната трансмисия с два съединителя DSG ви позволява плавни превключвания на предавките без прекъсване на подаването на мощност. Тя комбинира преимуществата на механичните и автоматичните трансмисии и може да допринесе за понижаване на разхода на гориво.

Следващи стъпки

Наличен също и като Beetle Dune

Новият Beetle Dune излъчва мъжественост, благодарение на усиленото окачване и разширената следа, а в опционалното лаково покритие Sandstorm Yellow металик изглежда толкова ослепително, че с удоволствие може да прояви още малко екстровертност.