Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Прецизно паркиране Tiguan с Trailer Assist¹⁾

 

Trailer Assist

Маневриране без повод за отчаяние

Интелигентен асистент за маневриране с ремарке

При движение на заден ход с ремарке най-вече неопитните водачи първо трябва да съобразят в коя посока да завият. По този начин маневрирането може да се превърне в изпитание за търпението, тъй като впрягът не винаги реагира според очакванията, още повече че избраната посока в огледалото се отразява наобратно. За движението на заден ход най-важен е ъгълът на завиване: В границите на системата асистентът за маневриране с ремарке „Trailer Assist“ ще поеме вместо Вас завъртането на волана.

Просто интуитивно

Най-напред включете на задна скорост, натиснете бутона за помощ при паркиране и с помощта на бутона за настройка на огледалото задайте посоката, в която трябва да се придвижи ремаркето. Сега Вашият Volkswagen управлява самостоятелно, докато Вие поемате само превключването, натискането на газта или спирачка. Това означава, че целият контрол е във Вашите ръце, за да можете да реагирате на промени в ситуацията. Дори и опитните водачи ще останат доволни от лекотата, с която се паркира ремарке на заден ход.

Повече за Tiguan

Научете повече за вълнуващо иновативния SUV на Volkswagen.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип