Бъдете винаги във връзка.

Streaming и Интернет

С помощта на "Streaming & Internet" 1),2) във вашия нов Tiguan Allspace вие винаги ще се наслаждавате на любимата си музика. За целта е необходимо просто еднократно да влезете в профила си с вече съществуващи потребителски данни и с помощта на опционалната навигационна система получавате директен достъп до профила си - без използването на външни устройства. С услугата Webradio1)2) ползвате всички предимства на технологията интернет радио на борда на автомобила - включително търсене и пускане на Live-излъчвания и подкастове, което е по-лесно отвсякога. Интегрираният WiFi-Hotspot1),2) осигурява на вас и на вашите спътници интернет достъп с възможност за сърфиране в мрежата с общо до осем външни устройства.

1)  Използването на Streaming-услуги изисква наличието на пренос на данни (пакети с помощта на eSIM или WiFi-Tethering) и изисква регистриран акаунт за всяка съответна Streaming-функция.

2) За използването на "Streaming & Internet" услуги, както и на WiFi-Hotspot e възможно да бъдат начислени такси за допълнителни пакети от мобилния оператор "Cubic Telecom", които да се използват в рамките на мрежовия обхват на територията на различни европейски държави. Информация за цени и държавите, където услугата се поддържа можете да откриете на адрес https://vw.cubictelecom.com

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Новият Tiguan Allspace

Автомобилът все още не се предлага за продажба.
Изображенията показват допълнително оборудване.

 

Автомобилът все още не се предлага за продажба.
Изображенията показват допълнително оборудване.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип