Не губете сцепление с пътя.

4MOTION.

Опционалното постоянно задвижване на четирите колела 4MOTION осигурява в рамките на милисекунди оптимално необходимото подаване на мощност към всяко колело в зависимост от настилката. По този начин надеждно може да бъде предотвратено превъртането и блокирането. А автомобилът има сигурно сцепление на всякаква настилка. 4MOTION допринася и за по-високия комфорт. Освен това, то може да бъде комбинирано със системите за контрол на динамиката на управлението като електронната стабилизираща програма, контрола на сцеплението (ASR), контрола на спирачното действие на двигателя (MSR) и електронната блокировка на диференциала (EDS).

 

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип