Не губете сцепление с пътя.

4MOTION.

Опционалното постоянно задвижване на четирите колела 4MOTION осигурява в рамките на милисекунди оптимално необходимото подаване на мощност към всяко колело в зависимост от настилката. По този начин надеждно може да бъде предотвратено превъртането и блокирането. А автомобилът има сигурно сцепление на всякаква настилка. 4MOTION допринася и за по-високия комфорт. Освен това, то може да бъде комбинирано със системите за контрол на динамиката на управлението като електронната стабилизираща програма, контрола на сцеплението (ASR), контрола на спирачното действие на двигателя (MSR) и електронната блокировка на диференциала (EDS).

 

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team