Настроен.

4MOTION Active Control.

С Вашия Tiguan Allspace, ако изберете опционален двигател за 4MOTION, различните метеорологични условия и пътувания по променящи се настилки са просто част от удоволствието от шофирането. За да могат в този случай всички бордни системи да се адаптират още по-добре към даденостите, разполагате с 4MOTION Active Control, който удобно можете да управлявате с въртящ и натискащ се превключвател. Имате избор между четири профила на шофиране "Snow", "Offroad", "Offroad Individual" и "Onroad". Системата работи във взаимодействие с асистента за потегляне по наклон, електронната програма за стабилизиране и електронната блокировка на диференциала. В зависимост от избрания профил се променят характеристиките на задвижването като дозирането на педала на газта, превключването на предавките, моторната спирачка, асистента за потегляне по наклон и степента на блокиране на диференциала. Резултатът: още по-безпроблемно представяне дори на сняг или пресечен терен.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team