Настроен.

4MOTION Active Control.

С Вашия Tiguan Allspace, ако изберете опционален двигател за 4MOTION, различните метеорологични условия и пътувания по променящи се настилки са просто част от удоволствието от шофирането. За да могат в този случай всички бордни системи да се адаптират още по-добре към даденостите, разполагате с 4MOTION Active Control, който удобно можете да управлявате с въртящ и натискащ се превключвател. Имате избор между четири профила на шофиране "Snow", "Offroad", "Offroad Individual" и "Onroad". Системата работи във взаимодействие с асистента за потегляне по наклон, електронната програма за стабилизиране и електронната блокировка на диференциала. В зависимост от избрания профил се променят характеристиките на задвижването като дозирането на педала на газта, превключването на предавките, моторната спирачка, асистента за потегляне по наклон и степента на блокиране на диференциала. Резултатът: още по-безпроблемно представяне дори на сняг или пресечен терен.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип