С висока разделителна способност. Максимално информативен.

Active Info Display.

В Tiguan Allspace напразно ще търсите добрия стар тахометър: на негово обичайно място сега ще откриете модерен екран с висока резолюция и диагонал 31,2 см (12,3 инча) - предлаганият като опция Active Info Display. Наред с класическите прибори като оборотомер, тахометър и километраж, той предлага и друга полезна информация, която може да сортирате в зависимост от предпочитанията си и да акцентирате. Така например в навигационен режим тахометърът и оборотомерът се изместват настрани, за да освободят повече място за навигационната карта. Асистиращите функции могат удобно да се интегрират под формата на графики в тахометъра. Active Info Display работи в перфектно взаимодействие и с останалите системи в автомобила: показаните на средната конзола данни от инфотейнмънт системата, като контакти от телефона или корици на CD албуми, също мога да се изобразяват на дисплея.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип