Неочаквано добри изгледи. И от задната седалка.

App-Connect Cam-Connect.

Вие може да гледате едновременно напред и назад: с предлагания като опция Car-Net App-Connect (само в комбинация с инфотейнмънт система "Composition Media") изображенията от Вашата GoPro® камера¹ могат да се прехвърлят на дисплея на радиоприемника или навигационната система. По този начин може да държите под око например всичко, което се случва на задната седалка. Прехвърлянето на видео е възможно при спрял автомобил или ниска скорост. При по-висока скорост от съображения за сигурност прехвърлянето на данни се ограничава до статични изображения и може се задейства с натискане на бутон.

GoPro®: камерата GoPro® и нейните аксесоари не принадлежат към доставката на Touran и трябва да се закупят отделно от Вас. Описаната функция е съвместима със следните версии: GoPro® Hero камера (3, 3+, или 4). GOPRO, HERO, логото GOPRO Logo и логото GoPro Be a Hero са търговски марки или регистрирани търговски марки, които са собственост на GoPro.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team