Неочаквано добри изгледи. И от задната седалка.

App-Connect Cam-Connect.

Вие може да гледате едновременно напред и назад: с предлагания като опция Car-Net App-Connect (само в комбинация с инфотейнмънт система "Composition Media") изображенията от Вашата GoPro® камера¹ могат да се прехвърлят на дисплея на радиоприемника или навигационната система. По този начин може да държите под око например всичко, което се случва на задната седалка. Прехвърлянето на видео е възможно при спрял автомобил или ниска скорост. При по-висока скорост от съображения за сигурност прехвърлянето на данни се ограничава до статични изображения и може се задейства с натискане на бутон.

GoPro®: камерата GoPro® и нейните аксесоари не принадлежат към доставката на Touran и трябва да се закупят отделно от Вас. Описаната функция е съвместима със следните версии: GoPro® Hero камера (3, 3+, или 4). GOPRO, HERO, логото GOPRO Logo и логото GoPro Be a Hero са търговски марки или регистрирани търговски марки, които са собственост на GoPro.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип