Използвате своите приложения и във Вашия Volkswagen.

Car-Net App-Connect.

Опционалният Car-Net App-Connect¹  Ви позволява да свържете Вашия смартфон с опционалната радиосистема "Composition Media" или допълнително предлаганите навигационни системи "Discover Media" и "Discover Pro". По този начин Вие можете да управлявате приложения от Вашия смартфон с помощта на сензорния екран. Но предимство не е само лесното управление: множество приложения могат да обработват предоставената от автомобила информация, за да Ви предложат допълнителни полезни или забавни функции.

Volkswagen предлага три интерфейса за връзка със смартфон с многобройни възможности: MirrorLink™, Android Auto™ на Google и Apple CarPlay™. На адрес www.volkswagen.de/mobiltelefon може да проверите с коя от изброените технологии Вашият смартфон е съвместим. Имайте също така предвид, че някои приложения не се предлагат за всяка от трите технологии и че те може да не са налични във всички страни.

Предлага се само заедно с радиосистема „Composition Media“ или с навигационната система „Discover Media“ и "Discover Pro". Volkswagen Car-Net App-Connect обхваща технологиите MirrorLink™, Android Auto™ функцията на Google и функцията на Apple CarPlay™. Наличието на тези технологии може да е различно в различните страни. Car-Net App-Connect се поддържа вече от много мобилни телефони на пазара и Volkswagen работи в тясно сътрудничество с големите производители на смартфони, за да подпомогне разпространяването на поддръжката на Car-Net App-Connect. Актуална информация относно съвместимостта с нови и вече излезли на пазара мобилни телефони ще намерите на www.volkswagen.at/mobiltelefon.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team