Използвайте любимите си приложения и на борда на вашия Volkswagen.

Car-Net App-Connect.

Предлаганият като опция Car-Net App-Connect ви позволява удобно да свържете своя смартфон с опционалното радио Composition Media или предлаганите по желание на клиента навигационни системи Discover Media и Discover Pro. По този начин получавате възможността да управлявате различни приложения от смартфона си директно през сензорния екран в автомобила. Истинското предимство обаче се крие не само в по-лесното управление: много от приложенията са в състояние да обработват предоставените от автомобила данни, като по този начин се осигуряват допълнителни полезни функции.

Volkswagen предлага на своите клиенти три телефонни софтуера: MirrorLink™, Android Auto™ от Google и Apple CarPlay™. На сайта www.volkswagen.de/mobiltelefon може да проверите, с коя от изброените технологии е съвместим вашия телефон. Моля имайте предвид, че някои от приложенията не се предлагат за всяка от трите технологии, а предлагането на някои от технологиите може да варира в зависимост от конкретната държава.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Новият Tiguan Allspace