Вече не се налага да шофирате без интернет.

Car-Net “Guide & Inform”

Ние във Volkswagen наричаме достъпът до интернет от автомобила Car-Net. Зад това наименование се крият практични услуги и полезни приложения. Пакетът от услуги Car-Net "Guide & Inform" се предлага опционално, в комбинация с една от навигационните системи "Discover Media" и "Discover Pro". Чрез връзката с интернет можете да използвате данни с максимална актуалност. Например може да следите онлайн в реално време къде се образува задръстване или кога то започва да се разсейва. Особено комфортна функция: маршрутът ви се напасва автоматично.

С помощта на функцията за онлайн търсене на специални цели, Car-Net може да ви помогне например в намирането на редица атрактивни ресторанти. Така може да откривате и редица други интересни за вас цели. Без значение дали търсите хотел, бензиностанция или наскоро отворило кино: данните от интернет ви гарантират, че ще откривате още много полезни и понякога очарователни места по пътя си.

 

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Новият Tiguan Allspace