Дълги светлини без заслепяване.

Dynamic Light Assist.

Благодарение на динамичното регулиране на дългите светлини "Dynamic Light Assist" можете постоянно да шофирате с включени дълги светлини. Системата се активира автоматично при скорост над 60 км/ч и при пълна тъмнина. Чрез камера се разпознават насрещните и движещи се отпред автомобили и дългите светлини могат частично да се затъмнят чрез маскираща функция. Регулирането на дългите светлини отчита и влиянието на осветяването на пътя. Така пътното платно се осветява много добре в най-различни транспортни ситуации.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип