Така че не само Вие, но и звукът да седи перфектно.

DYNAUDIO Excite Surround.

Ако желаете да се наслаждавате на Вашата музика с всички нейни нюанси, с прецизни басове и кристално чисти високи тонове, тогава трябва да чуете озвучителната система "DYNAUDIO Excite Surround" на датския Hi-Fi специалист Dynaudio. Тя се предлага опционално за вариантите на оборудване Comfortline и Highline, има осем съобразени с вътрешното пространство високоговорителя плюс централен високоговорител, субуфер, както 16-канален цифров усилвател с обща мощност 400 вата. С тях се наслаждавате на подходящия саундтрак за всяко пътуване. Благодарение на Digital Signal Processing (DSP), който съблюдава излъчването на всеки отделен високоговорител в зависимост от неговото местоположение, ще възприемете звука така, сякаш седите на идеалната позиция за слушане. Без значение дали харесвате акустична или електронна музика, предпочитате да слушате силно или тихо, в края на пътуването ще слезете от автомобила приятно отпуснати.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип