Така че не само Вие, но и звукът да седи перфектно.

DYNAUDIO Excite Surround.

Ако желаете да се наслаждавате на Вашата музика с всички нейни нюанси, с прецизни басове и кристално чисти високи тонове, тогава трябва да чуете озвучителната система "DYNAUDIO Excite Surround" на датския Hi-Fi специалист Dynaudio. Тя се предлага опционално за вариантите на оборудване Comfortline и Highline, има осем съобразени с вътрешното пространство високоговорителя плюс централен високоговорител, субуфер, както 16-канален цифров усилвател с обща мощност 400 вата. С тях се наслаждавате на подходящия саундтрак за всяко пътуване. Благодарение на Digital Signal Processing (DSP), който съблюдава излъчването на всеки отделен високоговорител в зависимост от неговото местоположение, ще възприемете звука така, сякаш седите на идеалната позиция за слушане. Без значение дали харесвате акустична или електронна музика, предпочитате да слушате силно или тихо, в края на пътуването ще слезете от автомобила приятно отпуснати.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team