Ярко излъчване.

Екстериорен дизайн.

Впечатляваща външност, разнообразни възможности за допълнително оборудване и характерна графика на светлините - новият Tiguan Allspace определено има какво да предложи. Благодарение на характерните задни светлини, задницата на Tiguan Allspace също изглежда много атрактивно. Всички варианти на оборудване разполагат серийно с LED-дневни светлини. Tiguan Allspace Highline в допълнение към това е стандартно екипиран със задни светлини, изпълнени по LED-технология, както и с LED-фарове отпред. Предимството за вас не е само в по-привлекателната визия: светодиодите изразходват по-малко електричество в сравнение с конвенционалните крушки с нажежаема жичка и наред с това имат по-дълъг живот.

Ако поради наличието на голямо количество багаж вътрешността на автомобила все пак започне да ви отеснява, практичните рейки на покрива ви предлагат разумно решение: на тях може лесно да монтирате багажник на покрива или пък стойка за велосипеди, ски или сноуборд (предлагат се като опция от гамата оригинални аксесоари на Volkswagen). От ниво на оборудване Comfortline рейките на покрива са с елоксирано сребристо покритие.

За впечатляващото излъчване на Tiguan Allspace допринасят и други дизайнерски елементи от хром. Особено атрактивно изглежда трапецовидната бленда в областта на задната част.

Без значение накъде ще ви отведат плановете ви: с Tiguan Allspace винаги ще бъдете на водеща позиция както във визуално, така и в технологично отношение.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Новият Tiguan Allspace