Пътят пред очите. И всичко останало.

Head-up дисплей.

С опционалния Head-up дисплей разполагате с важна информация в непосредственото Ви зрително поле: скорост, съобщения от асистиращите системи за водача или навигационни указания. Данните се прожектират върху повърхност пред челното стъкло, излизаща от арматурното табло, така че да разполагате с всичко пред погледа си, а той да остане на пътя. Информацията се чете добре дори при отблясъци. Ако временно не се нуждаете от Head-up дисплея, той може да се прибере изцяло и да е защитен от прах в арматурното табло.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип