Толкова просторен, сякаш сте у дома си!

Интериорен дизайн

Оставете се да бъдете впечатлени от вътрешните качества на Tiguan Allspace. Концепцията на дизайна се характеризира с яснота, простота и максимална гъвкавост при употреба. Обширното вътрешно пространство се грижи не само за осигуряването на много място за краката на пасажерите от втория ред: по желание може да поръчате своя Tiguan Allspace и с допълнителен, трети ред седалки (за пътници с ръст до 1,60 м). Така до седем души могат да оценят предимствата на интериора.

Серийното от ниво Highline интегрирано амбиентно осветление потапя интериора в приятно приглушена светлина. При отваряне на вратите то става по-интензивно и ви помага по-лесно да се ориентирате във вътрешността на автомобила. Искате да се радвате на повече слънчева светлина? Предлаганият като опция панорамен открехващ/отварящ се шибедах ви осигурява чудесна гледка към небето. Покривът се състои от два стъклени елемента, като предният от тях е снабден с електрическа функция за открехване и отваряне.

При новия Tiguan Allspace всички три варианта на оборудване са серийно оборудвани с атрактивни декоративни апликации и тапицерии. В Trendline вие разполагате с тапицерия за седалките "Rhombus", Comfortline впечатлява с текстил "Lasano", а Highline ви изкушава със специалната материя Mikrovlies в дизайн "ArtVelours". Като опция от Comfortline може да поръчате и кожено оборудване "Vienna".

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Новият Tiguan Allspace