Толкова просторен, сякаш сте си у дома!

Интериорен дизайн.

Нека интериорните достойнства на новия Tiguan Allspace Ви спечелят. Концепцията на дизайна се характеризира с яснота, изчистени линии и голяма практичност. Обширното вътрешно пространство се грижи не само за осигуряването на много място за краката на пътниците от втория ред: по желание може да поръчате своя Tiguan Allspace и с допълнителен, трети ред седалки (за пътници с ръст до 1,60 м). По този начин до седем души могат да оценят предимствата на интериора.

Интегрираното в серия Highline и нагоре амбиентното осветление потапя интериора в приятно приглушена светлина. При отваряне на вратите то става по-интензивно и Ви помага по-лесно да се ориентирате във вътрешността на автомобила. Искате да се радвате на повече слънчева светлина? Предлаганият като опция панорамен покрив с функция за отваряне и плъзгане Ви осигурява чудесна гледка към небето. Покривът се състои от два стъклени елемента, като предният от тях разполага с електрическа функция за повдигане и плъзгане.

При новия Tiguan Allspace всички три варианта на оборудване са серийно снабдени с атрактивни декоративни елементи и тапицерии. В базовата версия може да седнете на тапицерия "Rhombus", Comfortline впечатлява с текстил "Lasano", а Highline Ви изкушава със специалната материя Mikrovlies в дизайн "ArtVelours". Като опция от Comfortline може да поръчате и кожено оборудване "Vienna".

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team