Останете в лентата за движение и запазете общия поглед.

Lane Assist.

Серийният асистент за спазване на лентата на движение "Lane Assist" помага, в рамките на ограниченията на системата, да се избегнат злополуки, предизвикани от отслабваща концентрация. Чрез модула на камерата в зоната на вътрешното огледало се регистрират маркировките на пътната лента и се оценява позицията на автомобила. Ако Вашият Volkswagen се отклони от лентата си, "Lane Assist" Ви предупреждава с леко завъртане на волана в обратна посока. Ако системата е активирана, самостоятелно се включва при скорост над 65 км/ч, но не се намесва под 60 км/ч или при задействане на мигача.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип