Останете в лентата за движение и запазете общия поглед.

Lane Assist.

Серийният асистент за спазване на лентата на движение "Lane Assist" помага, в рамките на ограниченията на системата, да се избегнат злополуки, предизвикани от отслабваща концентрация. Чрез модула на камерата в зоната на вътрешното огледало се регистрират маркировките на пътната лента и се оценява позицията на автомобила. Ако Вашият Volkswagen се отклони от лентата си, "Lane Assist" Ви предупреждава с леко завъртане на волана в обратна посока. Ако системата е активирана, самостоятелно се включва при скорост над 65 км/ч, но не се намесва под 60 км/ч или при задействане на мигача.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team