Забелязва се отдалеч. Без да заслепява.

LED фарове и задни светлини.

Привличайте погледите към себе си, но без да ги заслепявате: предлаганите като опция LED-фарове¹ в Tiguan Allspace предлагат увеличен обсег на осветяване и значително подобряват видимостта на тъмно и в мъгла. Сред останалите им предимства са ниската консумация на електрическа енергия и дългия експлоатационен живот. Това, което прави LED фаровете наистина необикновени обаче, е техният дизайн: той придава на Tiguan Allspace динамична и едновременно с това типична за марката графика на светлините. Иновативният нощен дизайн на задните светлини с LED технология на версията Highline се променя при спиране. Към подобрената сигнализация се добавя още нещо: детайл, който превръща Tiguan Allspace в неповторима гледка на пътя.

Серийно за Highline

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип