Жаден за приключения.

Пакет „Offroad“.

Независимо дали висок бордюр или стръмен път с чакъл: който не се отклонява от пътя си, ще се справи с препятствията. С предлагания по желание пакет "Offroad" в много случаи можете да реагирате съвсем спокойно: предната броня в цвят на автомобила разполага с повишен ъгъл на откос и защитата отдолу допълнително предпазва двигателя. Отличителни и едновременно с това стилни: висококачествените лайстни на прага с надпис "Offroad" за предните врати.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип