Откривайте всеки ден нещо ново. И всяко нощ.

Панорамен покрив с функция за отваряне и плъзгане

Интериорът на Tiguan Allspace определено има какво да предложи във визуално отношение - не на последно място и благодарение на предлагания като опция голям панорамен покрив с функция за отваряне и плъзгане. Още с отварянето на вратите Ви посреща мека светлина в пространството за краката - освен това, веднага след като стартирате двигателя, светва изумителното осветление на арматурното табло. Интензивността на осветлението може да регулирате удобно през централния дисплей.

   

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип