Хубаво е, когато сами може да изберете своя навигатор.

Радио и навигация

Готови ли сте за концерт по желание? Гамата на модела ви предлага избор между два радиоприемника и две навигационни системи, всички с първокласни възможности.

Серийното радио "Composition Colour" има чувствителен на допир екран с диагонал 16,5 см (6,5 инча), и е в състояние да възпроизвежда музика от файлове с формати MP3 и WMA. Системата разчита SD-карти, има FM-радиоприемник и разполага с AUX-IN-порт за свързване на външни източници. За озвучаването се грижат осем висококачествени високоговорителя; 

Предлаганото като опция радио "Composition Media" разполага с осем високоговорителя, както и с всички функции и възможности за свързване на вече описания модел. Освен това управлението му е особено удобно благодарение на 20,3-сантиметровия (8 инча) цветен сензорен екран.

Предлаганата като опция навигационна система "Discover Media" е оборувана с 20,3-сантиметров (8 инча) цветен сензорен екран. Наред с това тя има осем високоговорителя, FM-радиоприемник и CD-плеър, възпроизвежда музика от файлове от типа MP3, AAC и WMA, и освен това разполага с два слота за SD-карти, AUX-IN- и USB-портове, както и свързване с мобилен телефон посредством Bluetooth.

Ако искате още повече: предлаганата като опция навигационна система "Discover Pro" разполага с иновативно жестово управление. С негова помощ само с едно движение на ръката можете например да преминавате от една радиостанция на друга, или пък да променяте системните настройки на автомобила, като например интензивността на осветяването на контролните прибори. В допълънение системата има и 23,4-сантиметров (9,2 инча) екран с възможност за ефектно изобразяване на 3D-карти. Налични са също така осем високоговорителя, FM-радиоприемник, DVD-плеър, който може да въпроизвежда файлове от типа MP3, AAC и WMA, два слота за SD-карти, AUX-IN- и USB-портове, както и възможност за свързване с мобиленэ телефон посредством Bluetooth.

Всички упоменати системи са екипирани с Diversity-антена, която осигурява добро ниво на обхвата дори при неблагоприятни условия.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Новият Tiguan Allspace