Хубаво е, когато сами може да изберете своя навигатор.

Радио и навигация

Готови ли сте за концерт по желание? Гамата на модела ви предлага избор между два радиоприемника и две навигационни системи, всички с първокласни възможности.

Серийното радио "Composition Colour" има чувствителен на допир екран с диагонал 16,5 см (6,5 инча), и е в състояние да възпроизвежда музика от файлове с формати MP3 и WMA. Системата разчита SD-карти, има FM-радиоприемник и разполага с AUX-IN-порт за свързване на външни източници. За озвучаването се грижат осем висококачествени високоговорителя; 

Предлаганото като опция радио "Composition Media" разполага с осем високоговорителя, както и с всички функции и възможности за свързване на вече описания модел. Освен това управлението му е особено удобно благодарение на 20,3-сантиметровия (8 инча) цветен сензорен екран.

Предлаганата като опция навигационна система "Discover Media" е оборувана с 20,3-сантиметров (8 инча) цветен сензорен екран. Наред с това тя има осем високоговорителя, FM-радиоприемник и CD-плеър, възпроизвежда музика от файлове от типа MP3, AAC и WMA, и освен това разполага с два слота за SD-карти, AUX-IN- и USB-портове, както и свързване с мобилен телефон посредством Bluetooth.

Ако искате още повече: предлаганата като опция навигационна система "Discover Pro" разполага с иновативно жестово управление. С негова помощ само с едно движение на ръката можете например да преминавате от една радиостанция на друга, или пък да променяте системните настройки на автомобила, като например интензивността на осветяването на контролните прибори. В допълънение системата има и 23,4-сантиметров (9,2 инча) екран с възможност за ефектно изобразяване на 3D-карти. Налични са също така осем високоговорителя, FM-радиоприемник, DVD-плеър, който може да въпроизвежда файлове от типа MP3, AAC и WMA, два слота за SD-карти, AUX-IN- и USB-портове, както и възможност за свързване с мобиленэ телефон посредством Bluetooth.

Всички упоменати системи са екипирани с Diversity-антена, която осигурява добро ниво на обхвата дори при неблагоприятни условия.

Затвори

Новият Tiguan Allspace

Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам