Пътят пред очите. Удобство на гърба.

Седалка ergoActive.

Неслучайно опционалната седалка ergoActive е отличена със сертификат "Aktion Gesunder Rücken" ("Акция здрав гръб"): електрическата четирипосочна лумбална опора с масажна функция Ви осигурява разпускане, когато гръбначният Ви стълб е подложен на повишено натоварване. Освен това регулирането на седалката по наклон и по дълбочина Ви осигурява възможността да намерите удобна позиция, която да защитава гърба Ви по време на шофиране. Седалката ergoActive не само покрива най-високите ергономични изисквания, но едновременно с това се отличава и с висококачествените си тапицерии.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип