Лесно до целта. Дори с ремарке.

Trailer Assist.

За всички, които понякога искат да си починат: опционалният асистент при теглене на ремарке "Trailer Assist" значително улеснява маневрирането на заден ход с ремарке в рамките на системните ограничения. Тесен коридор може да затрудни маневрирането на заден ход. Асистентът "Trailer Assist" помага обаче и в трудни ситуации. Всичко което трябва да направите: включете на задна предавка, натиснете бутона за помощ при паркиране и с помощта на бутона за управление изберете желаната посока на движение на ремаркето. Това е всичко. Сега спокойно наблюдавайте как "Trailer Assist" маневрира ремаркето в зададената от Вас посока. Системата поема завиването вместо Вас - но посоката я задавате, разбира се, Вие. Много лесно, чрез бутона за настройка на огледалата. По време на маневрирането Вие управлявате педалите на спирачките и газта и наблюдавате обкръжението на автомобила. Освен това може да се намесите чрез повторно натискане на бутона за помощ при паркиране или чрез завъртане на волана.

 

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team