VW Tiguan 2016: ACT активно управление на цилиндрите

Активното управление на цилиндрите ACT оптимизира ефективността на двигателя1 чрез изключване на два вътрешни цилиндъра при слабо натоварване. Системата работи надеждно при движение в диапазон от 1400 и 4000 об./мин. и при скорост до 130 км/ч - независимо от избраната предавка. През това време шофирате съвсем нормално и можете да следите през мултифункционалния дисплей в кой режим се намира двигателят в момента.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип