Асистент за задръстване.

Автоматична грижа за отпускане. Дори в задръстването.

При монотонно движение с ниска скорост предлаганият като опция асистент за задръстване следи останалите участници в движението и в рамките на границите на системата е в състояние да поддържа автомобила в лентата на движение, да задейства газта и спирачките. При движение с често спиране и потегляне асистентът може да спира автомобила и след известно време отново да го стартира. Това е възможно в комбинация с утвърденото автоматично регулиране на дистанцията ACC, която се предлага като опция, както и с асистента за спазване на лентата за движение "Lane Assist". Асистентът за задръстване значително Ви облекчава в движение с често спиране и потегляне и намалява риска от типичните за задръствания инциденти.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип