Отваря врати. И тези към багажника.

Багажник с функция „Easy Open“ и електрическо затваряне.

Колко често Ви се е случвало да стоите пред багажника с цял куп покупки и да нямате свободна ръка, с която да извадите ключа за автомобила? Практичната, предлагана по желание на клиента функция "Easy Open" Ви позволява да отваряте капака на багажника без изобщо да използвате ръцете си. Стига ключът от автомобила да е у Вас, достатъчно е да направите движение с крак под задната броня, за да се отвори задният капак. Зад него Ви очаква товарен обем от до 615 литра. Чрез разделените сгъваеми облегалки на задните седалки само с няколко движения ще стигнете до 1655 литра¹  обем на багажното отделение. Не по-малко лесно е отново да затворите капака на багажника: достатъчно е просто да натиснете бутона от вътрешната страна капака. Капакът на багажника се затваря едва когато се отдалечите от задницата на автомобила заедно с ключа или след 20 секунди. Така комфортът започва още преди самото пътуване.²

 

Може да се различава в зависимост от оборудването и от комбинацията двигател-скоростна кутия.

Моля, винаги обезопасявайте правилно Вашия товар.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип