Не шофирайте повече без интернет.

Car-Net „Guide & Inform“.

При Volkswagen интернетът в автомобила се нарича Car-Net. Зад това се крият практични услуги и полезни приложения. Пакетът от услуги Car-Net "Guide & Inform"¹ " е на Ваше разположение в комбинация с инфотейнмънт системата "Discover Media" и "Discover Pro". Благодарение на връзката с интернет можете да ползвате най-актуалните данни. Ако някъде например се появи задръстване или трафикът се облекчи, ще научите за това онлайн почти в реално време. Особено комфортно: Вашият маршрут автоматично се адаптира според трафика.

Позволете на Car-Net да потърси възможности за хапване и открийте многобройни атрактивни ресторанти чрез онлайн търсенето на специални цели. Можете бързо да откриете и други специални цели. Независимо дали става дума за хотел, бензиностанция или новооткрит киносалон: постоянно актуализиращите се в интернет данни осигуряват вълнуващи и полезни открития. 

Повече информация за Car-Net

Използването на мобилните онлайн услуги (Car-Net) е възможно само с опционалното оборудване „Discover Media“ и „Discover Pro“. Допълнително се нуждаете от мобилно крайно устройство (напр. смартфон), което поддържа възможността да служи за мобилен WiFi хотспот. Алтернативно чрез опцията за телефонен интерфейс „Business“ може да се ползва мобилен телефон с remote SIM Access Profile (rSAP или ) или SIM карта с опция за телефон и данни. Услугите Car-Net са налични само с настоящ или отделно сключен договор за мобилни услуги между Вас и Вашия мобилен оператор и само в рамките на покритието на съответната мобилна мрежа. Чрез получаването на пакети с данни от интернет, в зависимост от Вашия мобилен план, и най-вече в чужбина, могат да възникнат допълнителни разходи (напр. такси за роуминг). Поради обема на използваните мобилни данни в рамките на употребата на услугите Car-Net настоятелно препоръчваме договарянето на твърдо фиксирана такса за данни с Вашия мобилен оператор. За използването на Car-Net се сключва онлайн отделен договор с Volkswagen AG. Клиентът разполага с 90 дни след предаване на автомобила, за да го регистрира на www.volkswagen.com/Car-Net. Наличието на услугите Car-Net може да е различно в различните страни. Тези услуги се предлагат за срока на договора и тяхното съдържание може да претърпи промени по време на този срок. Повече информация за Car-Net ще получите на www.volkswagen.com/Car-Net и от Вашия Volkswagen партньор, а информация за условията на Вашия мобилен тарифен план – от Вашия мобилен оператор.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип