Пакет Offroad-Plus

Добра видимост. И добър външен вид.

Чрез предлагания като опция пакет Offroad-Plus подчертавате с допълнителни външни и вътрешни акценти увереното излъчване на Tiguan. Алуминиевите декоративни елементи придават на кокпита още по-динамична визия. Както педалите и опората за крака от шлифована неръждаема стомана или здравите гумени стелки. Технически интериорът също има както да предложи. Освен това LED-фаровете се грижат по време на път за допълнителен комфорт. Те разполагат с динамично регулиране на дългите светлини "Dynamic Light Assist", с което при скорост над 60 км/ч може постоянно да се движите с дълги светлини, без да заслепявате насрещното движение¹, както и динамични светлини за завой с превантивно действие. Благодарение на взаимодействието на предната камера и навигационната система чрез тази буквално пионерна технология, завоите се осветяват до две секунди преди да навлезете в тях - независимо от ъгъла на завиване.

 

Екстериорен дизайн

Приключение. Още преди първите височини.

Оборудване включително   и с Offroad броня, както и защита за задвижващия тракт, чрез опционалния пакет Offroad-Plus, Tiguan посреща предизвикателствата не по-малко спортно от Вас самите. Заедно с различни черни външни акценти, като напр. 18-цоловите алуминиеви джанти "Sebring", рейки на покрива, както и корпуси на външните огледала и заден спойлер в цвета на автомобила, Tiguan навсякъде прави впечатление. Тоест, разполагате с оптимални предпоставки, ако искате да поставяте нови граници - Ваши или негови.

Предна част

Заслужава си да се види. Не само на пресечен терен.

Още радиаторната решетка с четирите характерни хромирани лайстни подсказва, че Tiguan с опционалния пакет Offroad-Plus е много самоуверен. Впечатление, което LED фаровете допълнително подчертават. Те умело продължават запомнящата се линия на радиаторната решетка. Offroad бронята с по-голям ъгъл на атака и защитата срещу вклиняване са колкото функционални, толкова и впечатляващи.

В рамките на ограниченията на системата

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип