Поставете стилни акценти в черно.

R-Line „Black Style“.

Превърнете Вашия Tiguan в център на вниманието с предлаганите като опция пакети R-Line "Black Style": независимо дали със серийните алуминиеви джанти 19 цола "Sebring" в черно или предлаганите като опция алуминиеви джанти 20-цола "Suzuka" в черно. Затъмнените на 90 % стъкла на задните врати и багажното отделение, черният спойлер на покрива и черните рейки му придават допълнителна уникалност. Допълнителни екстериорни акценти в черно, като средната лайстна в радиаторната решетка с лого R-Line, боядисаният в черно дифузьор, както и боядисаните също в черно лайстни на задната броня допълват изразителния външен вид на Вашия Tiguan. Общото впечатление се допълва от черни акценти като долна част на вратите и обкантващите лайстни на стъклата, както и боядисаните в черно корпуси на страничните огледала. По този начин външният вид на Вашия Tiguan не се забравя лесно.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип