Оставете впечатление със своя Tiguan. Чрез предлагания като опция пакет R-Line „Екстериор & Интериор“.

R-Line.

Изчистени линии, отличителни форми и динамичен дизайн - чрез пакета R-Line "Екстериор & Интериор" подчертавате типичните линии на новия Tiguan. Броните в цвят на автомобила имат мъжко излъчване - отпред с характерната C-форма в гланцирано черно. Задният спойлер, дифузьорът, черните грапави разширения на арките на калниците и долната част на вратите в цвят на автомобила допълват праволинейната визия. Другите спортни детайли са гланцираните лайстни с лого R-Line отстрани на предните врати и логото R-Line на радиаторната решетка. Алуминиевите джанти 19-цола "Sebring" с шлайфани кантове и 5-лъчов дизайн в цвят сив металик гарантират впечатляваща визия. Предлаганите като опция алуминиеви джанти 20 цола "Suzuka" в цвят тъмен графит с гланцирана повърхност излъчват мощно превъзходство.

Но и интериорът показва характер - например с предните входни лайстни от алуминий с лого R-Line. Или чрез мултифункционалния спортен волан от кожа с лого R-Line. Той притежава изразени ръкохватки за динамично шофиране и е плосък в долната си част.

Също толкова ефектни: педалите и опората за крака от полирана неръждаема стомана с непързалящо се покритие, стелките с декоративен шев в сиво и декоративни елементи "Black Lead Grey". Оптимална опора и спортен вид предлагат много комфортните седалки отпред. Те са от текстил "Race" в сив цвят и на облегалката имат лого R-Line. Ефектни акценти се поставят от вътрешните странични опори на седалките от микрофазер "San Remo" в цвят антрацит със сиви декоративни шевове. В съчетание с тях: таван в черно. Подглавниците, външните опори на седалките и средната задна седалка, както и подлакътника и вложките на вратите са с имитация на кожа. Предлаганият като опция кожен салон "Vienna" в черно се предлага в комбинация с комфортните предни седалки. Като магнит се откроява характерното лого R-Line на облегалката.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип