Първото впечатление е решаващо: предлаганият като опция пакет R-Line „Екстериор“.

R-Line „Екстериор“.

Придайте на динамичните форми на новия Tiguan по-голяма изразителност - чрез пакета R-Line "Екстериор". Като започнете от отличителни брони в цвета на автомобила, отпред с характерни C-контури в черен гланц. Последвани от динамичен заден спойлер, изразителен  дифузьор и черни разширения на арките на калниците, както и долна част на вратите в цвета на автомобила. Лъскавите дизайнерски лайстни с лого R-Line отстрани на предните врати и лого R-Line на радиаторната решетка поставят допълнителни спортни акценти. Мъжкото спортно излъчване се допълва от 19-цоловите алуминиеви джанти "Sebring" с шлайфани кантове и 5-лъчов дизайн в сив металик. По желание може да изберете като абсолютен акцент 20-цолови алуминиеви джанти "Suzuka" в тъмен графит с гланцирана повърхност.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип