VW Tiguan 2016: Радио и навигация

 

Готови ли сте за своя концерт по желание? Предлагат се две радио- и две навигационни системи, част от тях серийно, част от тях като опция. Те се различават по броя на високоговорителите, типа на дисплея, както и възможностите за свързване.

Радиосистемата "Composition Colour" се управлява чрез цветен 12,7-см сензорен дисплей. Тя може да чете SD-карти, приема FM/AM радиостанции и е оборудвана със CD-плейър, шест високоговорителя и AUX-IN интерфейс за свързване на външни аудио-източници.

Опционалното радио е "Composition Media" (серийна за Highline) вкл. осем високоговорителя. То включва всички възможности за свързване на споменатите дотук модели плюс MP3 -CD плейър и Bluetooth връзка за мобилни телефони. Освен това то се управлява особено комфортно, защото цветният тъчскрийн е с диагонал от 20,3 cm.

Опционалната за всички варианти на оборудване навигационна система "Discover Media" също е оборудвана с 20,3 инчов цветен тъчскрийн. Другото оборудване: 8 високоговорителя, FM/AM-радио, CD плейър, който може да възпроизвежда MP3-, AAC-и WMA файлове, два слота за SD карти, AUX -IN и USB интерфейси, подготовка за мобилен телефон чрез Bluetooth.

Ако искате повече: навигационната система "Discover Pro" е Инфотейнмънт системата за особено взискателните. Тя предлага дисплей с диагонал 20,3 см, прегледно триизмерно изображение на картите и вградена Flash памет. Гласовото управление реагира на произнесени наглас имена на населени места и улици и изчислява маршрута според указанията ви. Освен това системата повишава комфорта и при телефонни разговори: благодарение на Bluetooth технологията те са още по-удобни.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Tiguan. Възхитително иновативен.