VW Tiguan 2016: Теглителна сила

 

Новият Tiguan има много преимущества. Едно от тях е опционалният механично сгъваем теглич. С него вашият Tiguan може с лекота да тегли прикачен товар до 2,5 тона¹ в зависимост от двигателя, трансмисията и оборудването. Тегличът се разгъва механично и се активира електрически. При прикачването на ремаркето получавате подкрепа от опционалната камера при движение на заден ход "Rear View". Тя дава изображение върху дисплея на Infotainment систематана ограничената като видимост зона в задната част на вашия Tiguan . Опционалният асистент за манивриране с ремарке "Trailer Assist" облекчава маневрирането при активиране на преключвателя за регулиране на огледалата.

  

¹ С увеличаване на надморската височина неизбежно се намалява мощността на двигателя. Затова от 1000 м над морското равнище и за всеки допълнителни 1000 m 10% от общото тегло се намалява.

 

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Tiguan. Възхитително иновативен.