VW Tiguan 2016: Теглителна сила

Новият Tiguan има много преимущества. Едно от тях е опционалният механично сгъваем теглич. С него Вашият Tiguan може с лекота да тегли до 2,5 тона¹ в зависимост от двигателя, трансмисията и оборудването. Тегличът се разгъва механично и се активира електрически. При прикачването на ремаркето получавате подкрепа от опционалната камера при движение на заден ход "Rear View". Тя дава изображение върху дисплея на инфотейнмънт системата на ограничената като видимост зона в задната част на Вашия Tiguan. Опционалният асистент за маневриране "Trailer Assist" улеснява маневрирането при активиране на превключвателя за регулиране на огледалата.

  

С нарастваща височина временно се намалява мощността на двигателя. След 1000 м надморска височина на всеки допълнителни 1000 м трябва да се приспадат по 10 % от теглото на композицията (допустим прикачен товар + допустимо общо тегло на теглещия автомобил).

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип