Има места, на които човек се връща с удоволствие.

Интериорен дизайн.

Интериорните достойнства на Tiguan ще Ви спечелят. Неговият самоуверен характер се подчертава и във вътрешното пространство чрез висококачествени материали. Впечатление прави хармоничната концепция на дизайна, която се отличава с прегледност и яснота не само в зоната на кокпита, ориентиран към потребностите на водача. Отпред и на задните места пътниците на Tiguan се наслаждават на голямо пространство за краката. И трите варианта на оборудване серийно разполагат с атрактивни декоративни елементи. Седалките в базовата версия са с тапицерия "Microdots", версията Comfortline се отличава с тапицерията "Rhombus" а Highline разполага със специална материя Mikrovlies в дизайн "ArtVelours". Като опция от модел Comfortline нагоре може да поръчате кожено оборудване "Vienna".

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип