Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Touareg Готов за всичко.

Справя се със 100% наклон и водни препятствия с дълбочина 580 милиметра.

Както и всичко, което може да се изпречи на пътя ви.

Touareg е готов - за всичко, което можете да срещнете по пътя си, както и отвъд него. Той открива пътища там, където такива всъщност няма, и продължава, когато останалите вече трябва да се признаят за победени. Това е възможно например чрез перманентното двойно задвижване 4MOTION, което осигурява ситуативно разпределение на мощността към четирите колела и осигурява оптимално сцепление и задвижване на почти всички настилки.

Впечатлява още при първия контакт.

Дизайнът.

Екстремно представителен: новият дизайн на предната част с внушителната предна решетка прави силно впечатление. Интегрираните Bi-Xenon фарове продължават характерните линии на радиаторната решетка и подчертават характерната предна част на автомобила.

Галерия

Изживейте акцентите на Touareg от различни перспективи.

Изживейте акцентите на Touareg от различни перспективи.

Ефективност

Свободен ход.

Можете просто да се движите по инерция и да пестите гориво.

Може да му се насладите всеки ден: можете да стигнете най-далеч, когато просто оставите нещата да се движат сами. Защото функцията "Свободен ход" ползва кинетичната енергия на вашия Volkswagen. По този начин лесно и удобно пестите до половин литър гориво на 100 километра пробег.

BlueMotion Technology

Когато ниският разход на гориво е от голямо значение.

BlueMotion Technology във всички V6 TDI-двигатели на Touareg повишава ефективността и намалява разхода на гориво. Това прави Volkswagen Touareg още по-атрактивен за всички, които искат да намалят разходите си, без да намаляват мощността.

4MOTION

Не губете сцепление.

Не искате да се лишавате от великолепно сцепление по мокри и неравни пътни настилки? Благодарение на опционалното интелигентно задвижване на четирите колела 4MOTION това е възможно почти навсякъде.

Дизелови двигатели

Колко е хубаво, когато всекидневието не може да ви настигне.

Оставете стреса от всекидневието зад гърба си. Мощните и ефективни V6 TDI-двигатели на Touareg осигуряват радост от шофирането без компромиси. А с мощността си до 193 кВт (262 к.с.) те са върха и навсякъде извън пътя.

Комфорт

Интериор

В града, извън него или офроуд – атмосферата остава приятна.

Дори и в дивата природа вие се радвате на комфортна атмосфера. Защото интериорът на Touareg впечатлява с приятното усещане на допир, елегантните цветове и подбраните материали. Ще се насладите на луксозна атмосфера - особено, когато навън не е особено уютно.

Easy Open

За да ви помогне, когато ръцете ви са заети.

Ще ви допадне, особено когато и двете ви ръце са заети: с опционалната, управлявана от сензори система за отваряне и електрическо затваряне на багажното отделение "Easy Open" удобно отваряте задния капак с едно движение на крака.

Климатична инсталация "Climatronic"

Осигурете си индивидуална температура при пътуване.

Прекалено топло, прекалено студено или нещо по средата? Откриването на подходящата температура може да не е толкова проста задача, особено при няколко пътника. При серийната двузонална климатична инсталация "Climatronic"-тези дискусии остават в миналото. За Touareg също така е налична 4-зонална климатична инсталация, която ще задоволи индивидуалните желания на пътниците на задните седалки.

Въздушно окачване

Седите удобно, дори и когато пътят е неравен.

Опционалното въздушно окачване на Touareg се справя превъзходно с дупките и неравностите по пътната настилка. Комфортната система, включително избираеми програми за шофиране, адаптира височината на каросерията към съответния терен.

Кожено оборудване "Cricket"

Заложете на непреходната елегантност.

Опционалното кожено оборудване "Cricket" осигурява премиум визия и усещане при допир в интериора. Още при качване в автомобила ще ви посрещне характерният аромат на кожа. Така при всяко пътуване ще се наслаждавате на несравнимото усещане на това ексклузивно оборудване.

Асистиращи системи

Динамично регулиране на дългите светлини "Dynamic Light Assist"

За да виждате повече, без да заслепявате другите водачи.

През нощта динамичното регулиране на дългите светлини "Dynamic Light Assist" подобрява видимостта - за вас и за другите участници в движението. Системата позволява, при скорост над 60 км/ч, да карате с постоянно включени дълги светлини.

Камера при движение на заден ход "Rear View"

Защото нямате очи на гърба.

Опционалната камера при движение на заден ход "Rear View" ви позволява да разпознаете препятствията зад автомобила. Интегрираната в задната част на автомобила камера предава изображението върху дисплея на Инфотейнмънт системата. По този начин паркирането се облекчава значително и препятствията се разпознават по-добре.

ACC & Front Assist

За да бъдете напълно спокойни и при натоварен трафик.

Мечтали ли сте си понякога за асистент, който да следи движещите се пред вас автомобили? С опционалния автоматичен контрол на дистанцията ACC и включената в пакета система за наблюдение на зоната около автомобила "Front Assist" с функция за аварийно спиране в градска среда вие пътувате много по-спокойно.

Система за наблюдение на зоната около автомобила "Area View"

Четири камери ви показват какво се случва около вас.

Колко хубаво би било, ако при маневриране в натоварената централна градска част можете с един поглед да обхванете цялата зона около автомобила. Това става възможно с опционалнaта асистираща система за наблюдение на зоната около автомобила "Area View", която включва четири камери.

Инфотейнмънт

DYNAUDIO Confidence

Няма да повярвате на ушите си.

Великолепният звук на опционалната музикална система DYNAUDIO Confidence ще гарантира наслада на вашите спътници. Защото благодарение на перфектната съгласуваност на 12-те високоговорителя ще се насладите на перфектен High End звук в целия интериор.

Радио-навигационна система "RNS 850"

Достигнете до целта на пътуването си. При най-добри развлечения по пътя.

Независимо накъде сте се отправили, пътуването ви може да е още по-приятно с развлечения с най-високо качество. За тази цел на разположение на бъдещия водач на Touareg ексклузивно се предлага опционалната радионавигационна система "RNS 850". Голям тъчскрийн, гласово управление, вграден твърд диск, DVD-чейнджър … от какво още можете да се нуждаете?

Подготовка за автотелефон "Premium" вкл. Car-Net "Guide & Inform"

С двете ръце на волана говорите по телефона по-сигурно.

За да бъдете достъпни и по време на пътуване, когато искате. С опционалния телефонен интерфейс "Business" двете ви ръце ще са на волана и ще можете да следите трафика.

R-Line

Покажете какво означава Sport в "Sport Utility Vehicle".

Пакет R-Line "Exterieur"

Touareg е атлет по рождение. С опционалния пакет R-Line "Exterieur" можете да придадете още по-характерно и мощно изражение на този спортен дух.

Подчертава скритите добродетели на един атлет

Пакет R-Line "Interieur"

Touareg е атлет по рождение. С опционалния пакет R-Line " Interieur" можете визуално да придадете още по-характерно и мощно изражение на този спортен дух.

Цени и информация