VW Touareg: Подготовка за автотелефон "Premium" вкл. Car-Net Guide & Inform

 

За да не пропуснете нито един разговор и въпреки това да останете концентрирани върху трафика. Удобното телефониране по време на пътуване се осигурява от опционалната подготовка за мобилен телефон "Business". Тя предлага особено високо качество на звука: благодарение на дигиталния гласов процесор, висококачествения микрофон на тавана и високоговорителите на автомобила. Връзката с външната антена осигурява оптимално приемане дори и при критично покритие на мобилната мрежа. За да не отвличате вниманието си по време на шофиране, можете да активирате разговори с гласова команда или да прослушате SMS-и. Чрез Bluetooth-интерфейса можете да възпроизвеждате музика от своя смартфон чрез музикалната система на Touareg.

Освен това е възможно разговорите, започнати извън автомобила, за бъдат пренесени чрез Bluetooth® към устройството "Свободни ръце" - предпоставката за това е вашият мобилен телефон да е съвместим с Bluetooth®. Управлението се извършва с гласови команди, чрез мултифункционалния волан или чрез Инфотейнмънт системата. Ако вашият телефон е оборудван с remote SIM Access Profile (rSAP), можете да монтирате допълнителна SIM карта за пренос на данни към вашата Инфотейнмънт система.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Touareg Готов за всичко.