VW Touareg: RNS 850

 

Touareg е създаден за пътя и извън него. Опционалната и предлагана само за Touareg навигационна система "RNS 850" ще ви заведе практически навсякъде. 3D картите, 3D-Citymaps и 3D-Landmarks са великолепни водачи; допълнени от модела на изображение във височина, който облекчава преценката на изкачванията и наклоните. Интегрираното предупреждение за задръствания, както и изобразяването на ограниченията на скоростта ви осигуряват актуална информация за трафика. А за навигацията можете да прехвърлите запаметените на мобилния телефон цели на пътуването. Комфортното гласово управление позволява особено бързо въвеждане на желаните цели на пътуването.

Освен това RNS 850 осигурява и най-добри развлечения, защото е оборудвана с многоцветен тъчскрийн с диагонал 20 см, гласово управление, както и два интегрирани слота за SD-карти, които могат да имат капацитет до 32 GB всеки. DVD-чейнджърът за 6 DVD-та в багажника, не само възпроизвежда музика във формат MP3 и AAC, но с големия си дисплей е подходящ и за възпроизвеждането на филми във формат AVI при спрял автомобил. Благодарение на дигиталното радио можете да се наслаждавате на значително повече радиостанции, приемане без смущения и фантастично качество на възпроизвеждането с изходна мощност 4 х 20 вата. Освен това на твърдия диск с капацитет 60 GB - освен картите за навигацията - разполагате и с 18 GB за вашите медийни файлове.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Touareg Готов за всичко.